
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang seafood risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
814.9 kcal /
3409.6 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
39.1 g
Υδατάνθρακες
77 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
1603.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fusion Kitchen
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Tuna stew with potatoes
40 λεπτ.
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1ωρ. 5 λεπτ.
Avocado with egg and salmon tartare
45 λεπτ.