
Συσκευές & Αξεσουάρ
花雕白果松阪豬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑30 克
-
蒜頭50 克
-
紅蔥頭10 克
-
白芝麻油15 克
-
松阪肉 切片300 克
-
花雕酒10 克
-
蠔油30 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
熟白果10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片10 克
-
蔥 切段(約2公分)10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
354 kcal /
1481 kJ
Πρωτεΐνη
31.9 g
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν