花雕白果松阪豬

花雕白果松阪豬

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 30 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 白芝麻油
    15 克
  • 松阪肉 切片
    300 克
  • 花雕酒
    10 克
  • 蠔油
    30 克
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 熟白果
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    10 克
  • 切段(約2公分)
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 354 kcal / 1481 kJ
Πρωτεΐνη 31.9 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων