
Συσκευές & Αξεσουάρ
咾咾酸梅雞
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雞胸肉 切片(約3公分)350 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 茶匙
-
太白粉50 克
-
油 (含油炸和拌炒用油)320 克
-
洋蔥 切片¼ 顆
-
新鮮鳳梨 切片80 克
-
蕃茄醬50 克
-
酸梅15 克
-
糖20 克
-
青椒 去籽、切片30 克
-
黃甜椒 去籽、切片30 克
-
紅甜椒 去籽、切片30 克
-
白醋10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
394 kcal /
1649 kJ
Πρωτεΐνη
20.175 g
Λιπαρά
28.4 g
Υδατάνθρακες
12.875 g
Φυτικές ίνες
0.525 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν