
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
cashews255 g
-
water to soak
-
butternut pumpkin peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
fresh tomato salsa to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh coriander chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
3195.1 kcal /
13368.3 kJ
Πρωτεΐνη
77.9 g
Λιπαρά
283.9 g
Υδατάνθρακες
121.3 g
Φυτικές ίνες
29.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.4 g
Νάτριο
2106.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Toum
15 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Tartare sauce
10 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Yellow chicken curry with rice
1 Std.