Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)

Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 22ωρ. 5 λεπτ.
836 g

Υλικά

  • de noix de cajou crues
    240 g
  • de noix de macadam crues
    240 g
  • d'eau séparée (115 g + 255), et un peu plus pour le trempage
    370 g
  • capsules de probiotiques poudre uniquement, sans les capsules
    2
  • de jus de citron séparé (30 g + 15 g)
    45 g
  • de levure alimentaire
    1 ½ c. à soupe
  • de miso blanc (shiro miso)
    15 g
  • de vinaigre de vin blanc
    1 c. à thé
  • de sel
    1 ½ c. à thé
  • ciboulette fraîche hachée, au goût, séparé (½ + ½)
    1 bouquet

Διατροφή ανά 1 g

Θερμίδες 107.4 kcal / 449.4 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 113.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων