
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nasi Ketan khas Taiwan (Taiwanese sticky rice)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porsi
Υλικά
-
beras ketan400 g
-
air tambahkan untuk merendam500 g
-
jamur shitake kering10 g
-
minyak40 g
-
minyak wijen10 g
-
udang kering (lihat tips)20 g
-
samcan daging babi, tanpa tulang, tanpa kulit potong strip tipis-tipis (5 mm)200 g
-
kecap asin60 g
-
gula halus½ sdt
-
garam (opsional)½ sdt
-
daun ketumbar segar untuk hiasan1 tangkai
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
599 kcal /
2519 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
21.6 g
Υδατάνθρακες
80 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Selera khas Taiwan
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSup Sayur Kuning
50 λεπτ.
Creamy Penne Salmon
25 λεπτ.
Tumis Domba dengan Sohun
20 λεπτ.
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2ωρ. 25 λεπτ.
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1ωρ. 35 λεπτ.
Pasta Ragout Sayur
Καμία βαθμολογία
Pasta dengan Sayuran
Καμία βαθμολογία
Nasi Ham Pakchoy
Καμία βαθμολογία
Bubur Vegetarian
35 λεπτ.
Bubur Sapi dan Jagung
35 λεπτ.
Bubur Ayam Goji Berry
20 λεπτ.
Bubur Jamur dan Seafood
30 λεπτ.