Sup Mi Ramen Jepang

Sup Mi Ramen Jepang

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit disayat
    400 g
  • siung bawang putih
    3
  • minyak wijen
    10 g
  • shoyu (kecap asin Jepang)
    60 g
  • air
    2000 g
  • pasta kaldu ayam (lihat tips)
    3 sdt
  • cuka hitam
    1 sdt
  • jahe segar iris-iris (3 mm)
    2 cm
  • pasta miso
    50 g
  • telur
    2
  • bayam muda segar
    100 g
  • mi kering ramen
    270 g
  • lembaran nori robek menjadi 4 bagian
    1
  • biji jagung manis, kalengan
    4 sdm
  • daun bawang iris tipis-tipis, untuk hiasan
    2
  • biji wijen panggang, untuk hiasan
    2 sdt

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 442.9 kcal / 1860.2 kJ
Πρωτεΐνη 31.5 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 24.3 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 1249.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων