Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Finocchi
  • di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
    400 g
  • di acqua
    1400 g
  • di succo di limone
    30 g
Fonduta al Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    130 g
  • di sale
    2 - 3 pizzico
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di burro
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 271.5 kcal / 1135.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.3 g
Λιπαρά 24.8 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Νάτριο 731.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων