Risotto printanier

Risotto printanier

4.6 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • de bouillon de légumes
    630 g
  • asperges têtes et queues séparées
    12
  • de petits pois frais
    75 g
  • échalotes
    2
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • de vin blanc sec
    80 g
  • de thym frais effeuillées
    3 branches
  • de crème liquide entière
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboulette fraîche ciselés
    8 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 471 kcal / 1975 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 56 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων