Ravioli ricotta et épinards

Ravioli ricotta et épinards

4.1 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    10 g
La farce et la sauce
  • de parmesan en morceaux
    130 g
  • d'épinards frais
    250 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de ricotta
    120 g
  • œuf
    1
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de sauge fraîche
    5 brins
  • eau salée, pour la cuisson des ravioli

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 734 kcal / 3073 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 55 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων