Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa

Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa

2.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • chalota
    70 g
  • azeite
    15 g
  • trufa preta, fresca em tapenade
    2 c. chá de
  • arroz preto (ver dica)
    320 g
  • água
    1000 g
  • vinho branco
    200 g
  • peixe-galo (4 filetes)
    800 g
  • azeite de trufa
    1 fio de
  • flor de sal
    1 pitada de
  • queijo mascarpone
    30 g
  • trufa preta, fresca (προαιρετικό πεδίο) picada
    10 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 598.3 kcal / 2500 kJ
Πρωτεΐνη 42.5 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 28.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων