Torta pasqualina (senza glutine)

Torta pasqualina (senza glutine)

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    100 g
Pasta brisée senza glutine
  • di farina senza glutine
    300 g
  • di burro a pezzi, freddo
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua fredda
    80 g
Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di bietole, le foglie
    250 g
  • fili di erba cipollina fresca tritata
    3
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ricotta di pecora ben scolata dal siero
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • uova
    8
  • burro q.b.
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 467.1 kcal / 1954.4 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 29.7 g
Υδατάνθρακες 34.5 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Νάτριο 506.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων