
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐豚肉高麗菜捲
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 個
Υλικά
-
洋蔥 切塊,約3公分60 克
-
豬絞肉350 克
-
蛋1 顆
-
豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎75 克
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉 ,適量
-
水1250 克
-
高麗菜 (取大葉)8 片
-
水蓮 (προαιρετικό πεδίο)1 把
-
蠔油10 克
-
香油½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
白胡椒粉少許
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
152.5 kcal /
637.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.2 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
2.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.3 g
Νάτριο
143.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

剩食活用術
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν