豆腐豚肉高麗菜捲

豆腐豚肉高麗菜捲

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 個

Υλικά

  • 洋蔥 切塊,約3公分
    60 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 1 顆
  • 豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
    75 克
  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,適量
  • 1250 克
  • 高麗菜 (取大葉)
    8 片
  • 水蓮 (προαιρετικό πεδίο)
    1 把
  • 蠔油
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少許

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 152.5 kcal / 637.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 2.4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 68.3 g
Νάτριο 143.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων