Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 slices

Υλικά

  • water
    240 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt plus 1-2 pinches to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh baby spinach plus extra for serving
    100 g
  • lemon juice
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • crème fraîche
    150 g
  • courgettes diced (1 cm)
    300 g
  • cherry tomatoes halved
    300 g
  • smoked salmon (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced, for serving
    100 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 371 kcal / 1552 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 53.2 g
Φυτικές ίνες 8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 273 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων