
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
salted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (προαιρετικό πεδίο) oven dried, in pieces4 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
282.5 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Λιπαρά
16.5 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
38.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everything Maple
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrench Onion Soup
1 h 10 min
Golden Beet Gazpacho
No ratings
Chicken Noodle Soup
50 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Vietnamese Chicken Pho
1 h 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
No ratings
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Gazpacho
1 h 15 min
Minestrone
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min