Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
  • 7 g de sel
  • poivre moulu
  • 80 g d'abricots secs coupés en quatre
  • 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
  • 1 c. à café bombée de quatre-épices
  • 800 g d'eau

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 8 g
Θερμίδες 3330 kJ / 796 kcal
Λιπαρά 79 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων