Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de foie gras de canard cru (1 lobe)
    400 - 500 g
  • de sel
    7 g
  • poivre moulu
  • d'abricots secs coupés en quatre
    80 g
  • de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
    60 g
  • de quatre-épices
    1 c. à café bombée
  • d'eau
    800 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 796 kcal / 3330 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 79 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων