Crostata salata di verdure (vegan)

Crostata salata di verdure (vegan)

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 fette

Υλικά

  • di semi di lino
    15 g
  • di mandorle
    60 g
  • di farina tipo 00
    140 g
  • di olio di oliva
    60 g
  • di acqua + 4 cucchiai tiepida
    245 g
  • di sale
    2 ½ cucchiaini
  • di cipolla a metà
    50 g
  • di porro a rondelle (0,5 cm)
    100 g
  • di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di spinaci baby freschi
    60 g
  • di bevanda a base di soia
    105 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di curcuma in polvere
    ½ cucchiaino
  • di cipolla disidratata
    ½ cucchiaino
  • di paprika dolce
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina di ceci
    55 g
  • di pomodori ciliegino dimezzato
    120 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 275.6 kcal / 1153.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 13.7 g
Υδατάνθρακες 30.3 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 613.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων