Insalata di farro vegetariana

Insalata di farro vegetariana

4.8 119 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Emulsione al basilico
  • ½ cipollotto
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
Verdure
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di porro a fettine sottili
  • 150 g di carote pelate e a cubetti (2 cm)
  • 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
  • 150 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
  • 150 g di peperoni gialli a pezzi (2 cm)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Farro perlato
  • 250 g di farro perlato
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 550 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 330.7 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 638.4 kJ / 152.6 kcal
Λιπαρά 7.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 17.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων