Insalata di farro vegetariana

Insalata di farro vegetariana

4.9 100 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Emulsione al basilico
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    10 g
  • cipollotto
    ½
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
Verdure
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porro a fettine sottili
    50 g
  • di carote pelate e a cubetti (2 cm)
    150 g
  • di zucchine a cubetti (2 cm)
    150 g
  • di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di peperoni gialli a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Farro perlato
  • di farro perlato
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    550 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 152.6 kcal / 638.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 17.7 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 330.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων