Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Wellington
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Beef fillet
-
olive oil3 tbsp
-
beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed1
-
Dijon mustard2 tbsp
Crêpes
-
milk125 g
-
plain flour70 g
-
egg1
-
sea salt2 pinches
-
unsalted butter to grease
Mushroom duxelles
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms cut in halves200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut in halves400 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
prosciutto8 slices
-
puff pastry (2-3 sheets - see Tips)300 g
-
plain flour to dust
-
egg yolks lightly beaten2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
907.2 mg
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
2334.4 kJ /
557.9 kcal
Λιπαρά
32.4 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Steak tartare
10 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Toad in the hole
25 Std. 25 Min
Chicken with almonds
45 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min