Bruschetta (senza glutine)

Bruschetta (senza glutine)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pomodori insaporito
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori ciliegino in quarti
    350 g
  • foglie di basilico fresche lavate + q.b.
    6
  • di sale
    2 pizzichi
  • di origano secco
    2 pizzichi
Pane senza glutine
  • di grano saraceno
    80 g
  • di acqua
    490 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di zucchero grezzo di canna
    1 cucchiaino
  • di farina senza glutine per pane + q.b.
    250 g
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 207 kcal / 906 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 35.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 690.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων