Bruschetta (senza glutine)

Bruschetta (senza glutine)

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pomodori insaporito
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 6 foglie di basilico fresche lavate + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di origano secco
Pane senza glutine
  • 80 g di grano saraceno
  • 490 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
  • 250 g di farina senza glutine per pane + q.b.
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 207 kcal / 906 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 35.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 690.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων