Συσκευές & Αξεσουάρ
Pagnotta (senza glutine)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 porzioni
Υλικά
-
100 g di farina di riso
-
100 g di farina di grano saraceno
-
50 g di farina di semi di lino
-
100 g fecola di patate
-
10 g sale
-
700 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
25 g di psillio
-
15 g di miele
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porzione
Νάτριο
393.9 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
636.3 kJ /
152.1 kcal
Λιπαρά
2.7 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
29.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Senza glutine
5 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane contadino
19ωρ.
Panini centrotavola
4ωρ. 15 λεπτ.
Pane Roti
1ωρ.
Pane toscano (TM6)
16ωρ. 30 λεπτ.
Panini renna di Natale
4ωρ. 30 λεπτ.
Pizzette rosse
4ωρ.
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4ωρ.
Pane tartaruga
20ωρ.
Focaccine con rosmarino
2ωρ. 30 λεπτ.
Filoncini alle olive e formaggio
1ωρ. 50 λεπτ.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2ωρ. 30 λεπτ.
Polka (pane francese)
5ωρ.