Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
198.2 mg
Πρωτεΐνη
9.2 g
Θερμίδες
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Diavola
1h 30min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
50min
Quick Bread Rolls
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Creamy Feta Dip
5min
Pizza Mummy
1h 20min
Oatcakes
1h
Sausage Rolls
1h 10min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
White Bread
3h