Pizza romana con fiori di zucca e alici

Pizza romana con fiori di zucca e alici

4.9 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • 20 fiori di zucca puliti
  • 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1402 mg
Πρωτεΐνη 35.3 g
Θερμίδες 3174.3 kJ / 758.8 kcal
Λιπαρά 26.6 g
Φυτικές ίνες 16.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 102 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων