Tomaselle liguri

Tomaselle liguri

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (punta di petto)
    160 g
  • di acqua
    300 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • foglia di alloro secca
    1
  • di cipolla
    60 g
  • di sedano
    30 g
  • di carota pelata
    30 g
  • di pane raffermo
    40 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
    30 g
  • di pinoli
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • uova
    2
  • di pangrattato
    30 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di fettine di vitello sottili
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di salsa di pomodoro
    250 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 462.5 kcal / 1935.5 kJ
Πρωτεΐνη 50.9 g
Λιπαρά 21.3 g
Υδατάνθρακες 15.7 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 584.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων