Bubur Jagung dan Udang

Bubur Jagung dan Udang

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

Udang
  • udang kupas mentah, ukuran sedang (sekitar 395 g kupas)
    450 g
  • garam
    ½ sdt
  • bubuk cabai
    ¼ sdt
  • perasan sari lemon segar (sekitar ½ lemon)
    15 g
  • keju Cheddar potong dadu
    70 g
  • siung bawang putih
    2
  • bawang bombai dipotong bagi empat
    85 g
  • paprika hijau potong kecil-kecil
    140 g
  • paprika merah potong kecil-kecil
    140 g
  • mentega tawar
    30 g
  • back bacon potong dadu
    70 g
  • sosis sapi diiris (1 cm)
    110 g
  • sosis babi diiris (1 cm)
    110 g
  • tepung terigu
    15 g
    15 g maizena, (sekitar 1 sdm)
  • kaldu ayam cair
    100 g
    1 sdt pasta kaldu ayam, dicampur dengan 100 g air
  • saus Worcestershire
    1 ½ sdt
  • saus cabai merah sesuai selera (opsional)
Bubur jagung
  • air
    325 g
  • garam
    ½ sdt
  • polenta putih
    70 g
  • krim encer (light cream), 25% lemak
    225 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 636 kcal / 2660 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων