Crostata salata tricolore

Crostata salata tricolore

4.8 218 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua fredda
    45 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    20 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    3
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di zucchine a rondelle 2 mm
    150 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    ½ cucchiaino
  • burrata (προαιρετικό πεδίο) da 200 g
    1

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 327.8 kcal / 1371.1 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 16.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 485.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων