
Συσκευές & Αξεσουάρ
Camille carrot and almond cakes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
298.9 kcal /
1255.5 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
90.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Budget friendly Italian
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Gingerbread
1 Std. 30 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min