
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetarian chilli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
carrot cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chillies deseeded if preferred2 - 4
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 portions
Νάτριο
9723.1 mg
Πρωτεΐνη
93.8 g
Θερμίδες
8001.2 kJ /
1905 kcal
Λιπαρά
48.3 g
Φυτικές ίνες
100 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
211.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1h
Tarka dal
30min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Leek and cheese tart
1h 15min
Vegan bolognese
50min
Vegetarian nuggets
30min