
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tempeh bolognaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1138.6 kcal /
4782 kJ
Πρωτεΐνη
60.4 g
Λιπαρά
76.6 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
28.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.8 g
Νάτριο
4210.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min