
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and pumpkin pot pies
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Rosemary ice puff pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces180 g
-
plain flour200 g
-
sea salt1 tsp
Pumpkin and lentil filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
full cream milk for brushing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 6 portions
Νάτριο
5355.5 mg
Πρωτεΐνη
71.2 g
Θερμίδες
14097.6 kJ /
3356.6 kcal
Λιπαρά
212.6 g
Φυτικές ίνες
46.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
115.5 g
Υδατάνθρακες
273.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1ωρ.
Pulled BBQ jackfruit
25 λεπτ.
One whole cauliflower
45 λεπτ.
Melanzane parmigiana
2ωρ. 5 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.