
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chicken and pear pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
485.7 kcal /
2039.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.1 g
Λιπαρά
28.5 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
258.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic and coriander naan
1 h 30 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 h 30 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Three cheese pides
1 h 40 min
Ham and zucchini quiche
1 h 45 min
Family burger pie
1 h 25 min
Savoury tofu quiche
1 h 30 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 h 25 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 h 30 min