Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chicken and pear pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
258.1 mg
Πρωτεΐνη
17.1 g
Θερμίδες
2039.8 kJ /
485.7 kcal
Λιπαρά
28.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSub rolls
2ωρ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Cheesy roasted vegetable muffins
Καμία βαθμολογία
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Pastie slice
55 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.