Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.9 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di pomodori maturi, a metà
    650 g
  • di pesche mature, a pezzi
    350 g
  • di peperone verde
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    60 g
  • di aceto
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    60 - 100 g
  • di cetriolo pelato e a pezzi
    70 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • cubetti di ghiaccio
    8

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 132.3 kcal / 553.3 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 338.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων