Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cipolle caramellate, miele e succo di limone
  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
  • 80 - 100 g di miele di acacia
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 60 g di aceto di vino rosso
  • 70 g di succo di limone spremuto fresco
  • 600 g di palamita
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 305.3 kcal / 1277.8 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18.7 g
Υδατάνθρακες 17.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 467.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων