
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
506.7 mg
Πρωτεΐνη
15.9 g
Θερμίδες
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 λεπτ.
Samosas
1ωρ. 35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 λεπτ.
Lime and ginger dressing
30 λεπτ.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 λεπτ.