Perkedel Jamur dan Kentang

Perkedel Jamur dan Kentang

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 potongan

Υλικά

Adonan Kentang
  • air
    565 g
  • kentang (floury potato) kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
    800 g
  • keju Parmesan potong kecil-kecil
    55 g
  • telur besar
    1
  • tepung panir
    55 g
    55 g tepung roti panko
  • daun peterseli segar (προαιρετικό πεδίο)
    2 tangkai
  • mustar Dijon
    2 sdt
  • garam
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
Jamur
  • bawang bombai potong kecil-kecil
    55 g
  • siung bawang putih
    2
  • minyak zaitun
    15 g
  • jamur (misalnya chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    140 g
    140 g jamur kancing segar, diiris
  • daun peterseli segar dicincang
    4 tangkai
    4 tangkai dill, segar, daunnya saja
  • keju Cheddar diparut
    55 g
  • tepung panir
    55 g
  • minyak sayur untuk menggoreng
  • krim asam (sour cream) untuk penyajian

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 225.8 kcal / 944.7 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 29.6 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 573.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων