Tumis Jamur

Tumis Jamur

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • air dibagi
    900 g
  • kecap asin tamari sesuai selera
    55 g
  • maizena
    1 sdm
  • dark brown sugar
    1 sdm
  • pasta kaldu sayur
    1 sdt
  • daun bawang potong kecil-kecil, tambahkan untuk hiasan
    85 g
  • jahe segar diiris
    3 cm
  • siung bawang putih
    2
  • bubuk bumbu ngo hiong
    ½ sdt
  • flake cabai kering
    ¼ sdt
    1 cabai merah kering
  • jamur (misalnya kancing, shiitake, terompet, cremini, tiram raja), diiris
    300 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
  • garam
    ½ sdt
  • beras
    200 g
  • zukini diiris potong kecil-kecil (2cm)
    100 g
  • wortel dijulien
    100 g
  • sawi putih diiris (1cm)
    100 g
  • jagung muda (προαιρετικό πεδίο) dikeringkan
    85 g
  • tauge, segar
    85 g
  • minyak wijen, dipanggang
  • biji wijen untuk hiasan
  • cabai merah kering (προαιρετικό πεδίο) untuk hiasan
    4

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 403 kcal / 1686.1 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 62.3 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 1161.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων