香菇燴雞

香菇燴雞

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 乾香菇 ,約6-7朵
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
    400 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
    1 根
  • ,切片
    7 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 蠔油
    30 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 585.5 kcal / 2447.2 kJ
Πρωτεΐνη 32.4 g
Λιπαρά 41.5 g
Υδατάνθρακες 17.5 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 192.6 g
Νάτριο 2293.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων