
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇燴雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
乾香菇 ,約6-7朵15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊400 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開1 根
-
薑 ,切片7 克
-
油15 克
-
醬油15 克
-
味醂15 克
-
蠔油30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
585.5 kcal /
2447.2 kJ
Πρωτεΐνη
32.4 g
Λιπαρά
41.5 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
192.6 g
Νάτριο
2293.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

30分鐘快手菜
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν