Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini

Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini

4.5 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese
    1 ½ oz
  • yellow onion
    2 oz
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
    7 oz
  • vegetable stock (see Tip)
    25 oz
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ - 1 tsp
  • zucchini sliced into planks (¼ in.)
    8 oz
  • cherry tomatoes (προαιρετικό πεδίο)
    6 oz
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • ground black pepper to season
  • burrata cheese
    8 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 620.1 kcal / 2594.6 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 71.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 980.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων