
Συσκευές & Αξεσουάρ
黃金茄燜鳳腿
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮雞小腿400 克
-
魚露1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
泰式辣雞醬100 克
-
椰子油20 克
-
蒜頭 切片20 克
-
薑 切片20 克
-
黃金小蕃茄 對半切250 克
-
蕃茄醬50 克
-
椰漿150 克
-
九層塔10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
330 kcal /
1381 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
23.7 g
Υδατάνθρακες
10.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν