黃金茄燜鳳腿

黃金茄燜鳳腿

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 帶皮雞小腿
    400 克
  • 魚露
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 泰式辣雞醬
    100 克
  • 椰子油
    20 克
    10 克 油
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 黃金小蕃茄 對半切
    250 克
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 椰漿
    150 克
  • 九層塔
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 330 kcal / 1381 kJ
Πρωτεΐνη 14.7 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 10.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων