蠔油爆雙脆

蠔油爆雙脆

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 香油
    15 克
  • 切片
    30 克
  • 切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    3 根
  • 蠔油
    50 克
  • 烏醋
    20 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 綜合甜椒 (黃、紅皆可),切片
    80 克
  • 乾魷魚 切花、切片,以熱水泡軟
    300 克
  • 雞胗 切片(約0.3公分),以滾水川燙1分鐘
    200 克
  • 草蝦仁
    100 克
  • 小黃瓜 切片
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 371 kcal / 1450 kJ
Πρωτεΐνη 47.5 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 22.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων