
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
258 kcal /
1079.3 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
405.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pulled pork burger
5ωρ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 λεπτ.