
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
258 kcal /
1079.3 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
405.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 λεπτ.
Beef tacos
25 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Creamy beef curry
1ωρ. 15 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
40 λεπτ.