白斬雞腿

白斬雞腿

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1700 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,約450克
    3 隻
  • 2 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 冰水

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 256.8 kcal / 1073.4 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 0.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 108.3 g
Νάτριο 525.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων