
Συσκευές & Αξεσουάρ
白斬雞腿
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1700 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,約450克3 隻
-
鹽2 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
冰水
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
256.8 kcal /
1073.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.3 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
108.3 g
Νάτριο
525.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台味舒肥
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν