
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇花雕雞
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 切片30 克
-
蔥 蔥白切段,蔥綠切花30 克
-
油1 大匙
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
乾香菇 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切20 克
-
蠔油20 克
-
花雕酒 依個人喜好調整50 - 70 克
-
細砂糖1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲,裝飾用1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν