香菇花雕雞

香菇花雕雞

4.7 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 切片
    30 克
  • 蔥白切段,蔥綠切花
    30 克
  • 1 大匙
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 乾香菇 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切
    20 克
  • 蠔油
    20 克
  • 花雕酒 依個人喜好調整
    50 - 70 克
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲,裝飾用
    1 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185 kcal / 774 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων