
Συσκευές & Αξεσουάρ
紫蘇梅燒排骨
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油2 茶匙
-
薑 切片(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
腩排 (子排),切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
紫蘇梅 (另備30克汁液)10 顆
-
米酒1 大匙
-
冰糖1 茶匙
-
蔥 (προαιρετικό πεδίο) ,切絲 (裝飾用)10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
551 kcal /
2308 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
50.4 g
Υδατάνθρακες
2.5 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν