
Συσκευές & Αξεσουάρ
栗子紅燒肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 切片30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切斜片10 克
-
蔥 切段25 克
-
蒜頭20 克
-
油30 克
-
帶皮五花肉 切塊(約2公分)400 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)60 克
-
去皮熟栗子 整粒80 克
-
醬油45 克
-
米酒75 克
-
細砂糖2 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
481 kcal /
2014 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
39.7 g
Υδατάνθρακες
13.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν