Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • yellow onion cut into quarters
    7 oz
  • garlic cloves
    4
  • pancetta cubed
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • carrot diced (approx. 1 carrot)
    3 oz
  • tomato purée (concentrated)
    14 oz
    14 oz tomato passata
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    4 sprigs
  • balsamic vinegar
    ½ oz
  • beef stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • ground beef
    16 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • squid ink pasta (see Tip)
    8 oz
  • cherry tomatoes cut into halves
    9 oz
  • black lentils canned, drained
    14 oz
  • grated Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 649.8 kcal / 2729.1 kJ
Πρωτεΐνη 56.5 g
Λιπαρά 27.4 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 17.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Νάτριο 1522.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων