Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)

Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di burro a dadini (1-2 cm) e congelato almeno 30 minuti
    200 g
  • di farina senza glutine + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    65 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • uova fredde
    2
  • di acqua
    1000 g
  • Gruviera a pezzi (2 cm)
    100 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di prosciutto cotto a cubetti
    200 g
  • di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
    60 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino
  • di panna fresca liquida
    30 g
  • erba cipollina fresca tritata, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 508.9 kcal / 2129.1 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 25.7 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.3 g
Νάτριο 1339.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων