Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero

Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero

3.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Tortini di patate
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    130 g
  • di patate pelate e a fette (1 cm)
    500 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di latte intero
    180 g
  • di burro + q.b.
    20 g
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • di panna (min. 30% di grassi)
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Uova poché
  • uova
    6
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale
    6 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    6 pizzichi
  • di acqua
    500 g
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 341.5 kcal / 1429 kJ
Πρωτεΐνη 17.3 g
Λιπαρά 22.7 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 1309 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων