
Συσκευές & Αξεσουάρ
Μάφινς με πολέντα, σπανάκι και φέτα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 κομμάτια
Υλικά
-
πολέντα70 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα της φόρμας230 γρ.
-
αλάτι2 ½ κ.γλ.
-
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο½ κ.γλ.
-
μπέικιν πάουντερ2 κ.γλ.
-
μαγειρική σόδα1 κ.γλ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα της φόρμας80 γρ.
-
ξυνόγαλα220 γρ.
-
αβγά3
-
φρέσκο σπανάκι μόνο τα φύλλα125 γρ.
-
φρέσκο δυόσμο μόνο τα φύλλα3 κλωνάρια
-
φέτα σε κυβάκια (περίπου 1 εκ.)150 γρ.
-
ντοματίνια κομμένα στη μέση12
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
945 kJ /
226 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Πίσω στη δράση
12 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυρόπιτα κέικ
1ωρ.
Τυρόπιτα με φέτα και χαλλούμι
1ωρ. 15 λεπτ.
Ελιόπιτα με πράσινες ελιές
1ωρ. 15 λεπτ.
Σπιτική πίτσα
1ωρ. 50 λεπτ.
Κολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.
Λαχματζούν
1ωρ. 10 λεπτ.
Σπανακόπιτα
1ωρ. 30 λεπτ.
Τυρόπιτα τυλικτή
1ωρ. 10 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Κις Λορέν (Quiche Lorraine)
50 λεπτ.
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Μαντί
Καμία βαθμολογία