Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano

Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
    30 g
  • di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
    250 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • limone solo la scorza
    ½
  • di succo di limone
    30 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di foglie di prezzemolo fresco
    5 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 113 kcal / 474 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 253 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων